Elektrotechniek in de regio Utrecht

Elektrotechniek in de regio Utrecht

Elektrotechnische installaties op maat

 

Kees van Leeuwen Elektra B.V. is uw totaal installateur voor al uw elektra werkzaamheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten.Wij zijn uw partner als het gaat om bv het aanpassen of verbouwen van uw keuken-, badkamer-, kantoor-, winkel-, of groepenkast installatie. Of als het gaat om uw kabel televisie installatie (CAI installatie) zijn wij de installateur die u zoekt.

 

Bekijk onze diensten

Wij leveren licht en krachtinstallaties, renovatie en nieuwbouw, keuken en badkamerinstallaties. Ook richten we de verlichting in van winkels, industrie en kantoor woningen. Buiten dat passen en/of vernieuwen we groepenkasten en zijn gespecialiseerd in CAI data installaties.

Verlichting op maat Vakmanschap in Elektrotechniek regio Utrecht

Licht en Kracht installaties

Het aanbrengen van licht- en krachtinstallaties vraagt om vakkennis, ervaring en oog voor nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben deze kennis in huis als geen ander.

Techniek, Elektro, Licht Vakmanschap in Elektrotechniek regio Utrecht

Renovatie en Nieuwbouw

Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van woningen, appartementen, kantoren, bedrijfshallen, winkels, hotel en restaurants: in alle segmenten kunnen wij uw partner zijn.

Vakmanschap in Elektrotechniek regio Utrecht- Alle bedrading van A tot Z

Keuken en badkamer installaties

In uw keuken of badkamer wilt u graag de juiste verlichting hebben zodat de sfeer in uw badkamer volledig naar wens is. Wij hebben een uitgebreid assortiment badkamerverlichting van verschillende merken.

Vakmanschap in Elektrotechniek regio Utrecht - Atenneversterkers, verdeelkastjes, aanslootdozen, coax kabels

CAI Data installaties

Digitale TV, Internet en telefonie via de kabel? En dat in uw woonkamer, slaapkamer, logeerkamer en hobbykamer? Het aanleggen van een centrale antenne verdeel installatie in uw woning is zo gepiept. Met de antenneversterkers, verdeelkastjes, aansluitdozen en uitstekende verliesarme coax kabels bent u verzekerd van helder beeld zonder ruis, wij staan garant voor kwaliteit.

Stel hier uw vraag

Email
Telefoon
Ik ga akkoord met de voorwaarden