Elektrotechniek in de regio Utrecht

Elektrotechnische installaties op maat

Kees van Leeuwen Electra bv is de totaalinstallateur van al uw elektrawerkzaamheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij zijn uw partner als het gaat om bijvoorbeeld het aanpassen of verbouwen van uw keuken-, badkamer-, kantoor-, winkel- of groepenkastinstallatie. Ook als het gaat om uw kabeltelevisie-installatie (CAI-installatie) zijn wij de installateur die u zoekt.

Bekijk onze diensten

Wij leveren licht- en krachtinstallaties, renovatie en nieuwbouw, keuken- en badkamerinstallaties. Ook richten we de verlichting in van winkels, industrie en kantoorwoningen. Buiten dat passen en/of vernieuwen we groepenkasten en zijn we gespecialiseerd in CAI-data-installaties.

Licht- & krachtinstallaties

Het aanbrengen van licht- en krachtinstallaties vraagt om vakkennis, ervaring en oog voor nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben deze kennis in huis als geen ander.

Renovatie & nieuwbouw

Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van woningen, appartementen, kantoren, bedrijfshallen, winkels, hotel en restaurants: in alle segmenten kunnen wij uw partner zijn.

Keuken- & badkamerinstallaties

In uw keuken of badkamer wilt u graag de juiste verlichting hebben zodat de sfeer in uw badkamer volledig naar wens is. Van Leeuwen heeft een uitgebreid assortiment badkamerverlichting van verschillende merken.

CAI data-installaties

Digitale tv, internet en telefonie via de kabel? En dat in uw woonkamer, slaapkamer, logeerkamer en hobbykamer? Het aanleggen van een centrale antenne verdeelinstallatie in uw woning is zo gepiept. Met de antenneversterkers, verdeelkastjes, aansluitdozen en uitstekende verliesarme coaxkabels, bent u verzekerd van helder beeld zonder ruis. Wij staan garant voor kwaliteit.

Lid van Techniek Nederland (voorheen UNETO VNI)

Wij verzorgen aanleg, reparatie en onderhoud van alle soorten elektrische installaties.

Vraag ons vrijblijvend advies & prijsopgave